Bedrijfshistorie

1973
De start

In 1973 is het bedrijf gestart met uitsluitend beleggingsproducten, vijf jaar later werd het dienstenpakket uitgebreid met assurantiën. Mede hierdoor is ASFORO uitgegroeid tot een gevestigde naam in de wereld van verzekeringen.

1993
Uitbreiding

Eind 1993 vond een verdere uitbereiding plaats: het Hypotheek Adviescentrum en de Makelaardij werden in huis gehaald. Een bewuste keuze om zo een nog breder pakket van diensten aan te kunnen bieden.

2002
Landelijke dekking

In 2002 werd besloten dat ook de cliënten buiten de regio moesten kunnen profiteren van de voordelen die ASFORO te bieden heeft.
Thans is er een landelijke dekking en kan een ieder een beroep doen op de dienstverlening van ASFORO.

2007
Samenwerking met VCN

Per 1 januari 2007 is Asforo een samenwerking aangegaan met VCN. VCN biedt ondersteuning aan ruim 500 intermediairs, waardoor ASFORO meer tijd aan zijn relaties kan besteden en zich kan onderscheiden door een nog breder productaanbod.

2008
Parkweg

Op 1 juli 2008 betrok ASFORO een tijdelijk pand op de Parkweg in Ede. De bedoeling was door te stromen naar een nieuw te bouwen locatie in Ede zuid.

2012
Bennekom

Helaas bleken de nieuwbouwplannen van de gemeente Ede steeds weer vooruit te worden geschoven, waardoor ASFORO besloot hier niet langer op te wachten en per 1 december 2012 uit te wijken naar een locatie in Bennekom.