Financieringen

Verstandig en plezierig lenen

Geld lenen gaat tegenwoordig heel gemakkelijk. Op radio en TV wordt er veel reclame voor gemaakt. Maar een lening is meer dan alleen geld krijgen, het is ook een verplichting. Daarom is het belangrijk om verstandig te lenen. Dan blijft uw lening plezierig.

Als u geld wilt lenen zijn er verschillende mogelijkheden. Veelgevraagde kredietvormen zijn een Doorlopend Krediet en een WOZ-krediet. Deze is mogelijk wanneer de WOZ-waarde van uw woning hoger is dan de hoogte van uw hypotheek. U kunt deze overwaarde opnemen met het WOZ-krediet.

Bij alle kredietvormen is het bovendien mogelijk uw maandtermijn te verzekeren. Mocht u werkloos en/of arbeidsongeschikt worden, dan keert deze verzekering maandelijks het bedrag uit dat u hebt verzekerd.

Persoonlijk leenadvies

Ons kantoor kan u prima helpen bij het zoeken naar de leenvorm die het beste past bij uw persoonlijke situatie. Op basis van uw wensen stellen wij een persoonlijke offerte samen waarin wij u de mogelijkheden van een verantwoorde lening weergeven.

Bent u op zoek naar een lening met een aantrekkelijke rente? Neem dan gerust contact met ons op.

Voordat u overgaat tot de aanvraag van een lening, informeren wij u grondig over de volgende zaken:

  • De kosten van de lening op korte en lange termijn
  • De voorwaarden waar u aan moet voldoen
  • De kleine lettertjes van de lening
  • De mogelijke alternatieven voor de aanvraag van uw lening
 


Wij adviseren u over de mogelijkheden, voorwaarden en kosten van geld lenen. Zo kunt u verantwoord lenen met een lening die past binnen uw budget.